Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Lindring/fjernelse af symptomer for C19 og senfølger

Covid19 er en kedelig gæst. Men heldigvis kan du smide "gæsten på porten". 
Der er mere og mere evidens, der viser, at vores tanker er et glimrende redskab til at ændre vores fysiske tilstand. 
Giv dig selv den gave at tro på, at du er "kaptajn på skibet" - at du har kontrol over din egen tilstand.

Jeg har brug for din hjælp! Slås du med senfølger eller C19? Skriv meget gerne til mig og beskriv hvad DU HAR BRUG FOR. 
Vi har brug for din erfaring.

Det er sikkert, at ved at lytte til lydfilerne, opnår du en AFSTRESSET krop og et roligt sind. Derved styrkes dit immunforsvar.

Jeg udvikler hele tiden nye lydfiler i takt med, at jeg får erfaring med senfølgerne og hvordan smittede og især syge af C19 kan hjælpes.

Vil du bidrage med dine erfaringer og oplevelser med C19 må du meget gerne sende en email: ceo@go-emind.com  . Skriv også mobil nr.
Så kontakter jeg dig. 

Kommende, og nuværende,  lydfiler vil omhandle: 
mental træthed, ledsmerter, angst, depression, koncentration, hukommelse, hovedpine, svimmelhed, kvalme, lys -og lyd følsomhed, sløret syn, hårtab, brug af pc skærm, balance, "tågehjerne", søvnbesvær, appetitforstyrrelser.

I Facebookgruppen Mental og fysisk sundhed - uden besvær er der hver mandag kl 20 GRATIS hypnoseterapi - du finder gruppen her: https://www.facebook.com/groups/322774899363538 

Lad os sammen blive klogere og hjælpe andre.

TV2 har sat fokus på "Tankens evne til at helbrede" : https://livsstil.tv2.dk/2021-05-12-kan-kronisk-syge-faa-det-bedre-ved-tankens-kraft 

NOTE: Lydfilerne må under ingen omstændigeheder anvendes under bilkørsel, hvis du er føreren af bilen. Eller ved brug af maskiner. 
Lydfilerne er lindrende og kan afhjælpe symptomer. Er Du i medicinsk behandling anbefales det at anvende lydfilerne som supplement. Jeg fralægger mig ethvert ansvar for effekt. Jeg står til rådighed med vejledning omkrig brug af lydfilerne med henblik på at opnå det bedste resultat.