Om Susanne Bech Simonsen

Susanne Bech Simonsen M.S Health Psychology, Progression Terapeut, NGH NLP Clinical Certified Hypnotherapist, Family and Addiction Counselor, har mere end 30 års erfaringer med at hjælpe mennesker med at gøre skavanker til ressourcer. Hendes terapeutiske metoder, med de særligt udviklet hypnoseteknikker, er anvendt af forsikringsselskaber og firmaer siden 2006. 1000vis af klienter har oplevet effekten af professionel hypnoseteknik. Hun har virket som behandler i både Danmark og Los Angeles. Hun er stifter og ejer af Go-elearn.us med afdelinger i Danmark og USA.

Jeg er ”socialarbejder af hjertet”. Men jeg bruger forstanden, når jeg skal dele erfaring og viden om, ”hvordan livet kommer på ret køl”.

Passioneret udvikler jeg nye metoder i terapeutisk og socialt arbejde. Min målsætning er ALTID, at metoderne skal virke for selv de ”dårligst fungerende”.

Mine teknikker er anvendelige for ”de udstødte i Istedgade” og for de rige og heldige.

Jeg har siden 1989 stiftet og drevet adskillige institutioner, klinikker og uddannelsessteder  i Danmark og USA.

Jeg elsker at se mennesker forandre sig til det bedre og blive i stand til at være lykkelige.

Jeg er aktiv i den amerikanske NON PROFIT - www.STARTSWITHONETODAY.COM

I 2012 besluttede jeg at tage springet. Hoppe af hamsterhjulet og omlægge mine aktiviteter til online. Hvilket betyder, at jeg kan arbejde "FRA HELE VERDEN". Så hele butikken er etableret i Los Angeles. Alle uddannelser og kurser og behandlingsforløb er ONLINE.

BETINGELSEN for effekt og succes er,  hvad der SIGES under hypnosen og på hypnoselydfilerne.

Derfor er det VIGTIGT at vælge en veluddannet, erfaren og professionel hypnoseterapeut.

Susanne Bech Simonsen, udvikleren af Go-Emind  ved, hvad der skal siges under hypnosen, for at skabe den ønskede og nødvendige forandring. Hun har indtalt samtlige lydfiler med passion og et oprigtigt ønske om at give det bedste.

Susanne beskåret.jpg

Susanne Bech Simonsen

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com / GO-Elearn.us

  “Efter en længere sygeperiode med stress fik jeg hjælp af hypnoseterapi. Særligt lydfilerne om stress og søvn har givet mig livet tilbage. Jeg er gået fra altid at være træt, til altid at have overskud. Hvis tankerne fylder ved sengetid, lytter jeg til en lydfil om tankemylder, så sover jeg med det samme. Brugen af lydfiler har sparet mig for mange penge og mange timers samtale.
  Det er fantastisk.”

  Terapeut

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com / GO-Elearn.us

  “Grundet mange årig overbelastning har jeg udfordringer med søvn i perioder. Senest har det handlet om, at jeg er vågnet alt for tidligt om morgenen og ikke været i stand til at falde i søvn igen. Jeg har brugt lydfilerne omkring søvn i 2-3 uger med meget positiv virkning. Også når jeg i nogle dage ikke bruger dem. Jeg sover tungere og indtil vækkeuret ringer - og min dag er så meget bedre.
  Nu går jeg snart om bord i et nyt emne med lydfilerne!”

  Projektleder

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com / GO-Elearn.us

  “Jeg har smidt 10 kilo ved at lytte til lydfilerne. Igennem årene havde de gode middage, den dejlige is og alle ostemadderne sat sig! På 6 uger smed jeg 10 kilo.
  Jeg spiser stadig dejlig mad, gode is og elsker ostemad. Men jeg spiser KUN når jeg er sulten og stopper når jeg er MÆT. ”

  Selvstændig

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com / GO-Elearn.us

  “Maja, 10 år: "Lydfilerne har hjulpet mig. Hvordan de har det, er svært at sætte ord på - men jeg har i al fald fået mere ro i kroppen."”