E-BOOKS

0001-8007327419

Vi har udviklet den traditionelle hypnoseterapi til RTB/4Steps teknikken.

Bogen indeholder viden og sammen med lydfiler kan du fjerne trangen til at drikke alkohol. 
Du kan signe op til  GULD medlemsskab med adgang til mere end 80 lydfiler.
Lydfiler til god søvn  og energi gir' dit velbefindende et BOOST opad.🚀

”Læskedrik for tørstige sjæle” beskriver, hvordan man bliver fri af afhængighed til alkohol.
Har du brug for behandling kan du med   RTB®/4 Steps ONLINE behandling  opdage årsagerne og ændre livsstilen og derved slippe trangen til alkohol og blive fri af den indre uro.  (Se forsiden under MISBRUGSBEHANDLING)

Uden brug af andet end programmet her kan du få styr på dit indtag af alkohol.

Slip trangen til alkohol - drik kun af lyst.

Nedsæt dit forbrug af "den gode livsstil" eller fjern trangen til alkohol helt. Drik af lyst ikke af trang. Trangen forsvinder og du får din energi og gode søvn tilbage.

Pris: 399,-kr Misbrugsbehandling - info
0002-8007327419

Vi har udviklet den traditionelle hypnoseterapi til RTB/4Steps teknikken.

Bogen er for både dig, som har lidt ekstra kilo på sidebenene og også for dig, som har et seriøs problem med OVERSPISNING. Slankekure virker KUN, når du er på den. Kiloene kommer tilbage.

Livsstilsændring? - JA men din viljestyrke strejker! SLIP overspisning.  Kiloene vil rasle af i takt med hvad din krop kan klare. Du hypnotiseres til at spise til du er mæt og hvad du kan lide. START nu og undgå at "gå død". SPIS hvad du har lyst. UDEN SLANKEMAD.

Lydfiler afslapper din krop, afstresser dit sind og booster dit stofskifte til at smide ekstra kilo. UNDGÅ overspisning. DU STOPPER NÅR DU ER MÆT. Dit humør og overskud får et spark opad. Og er forandringen for evigt!

Pris 199,-kr
a4FORSIDE SKÆVE HJERNER TÆNKER SKIDT (A4-dokument)

Hash er tilsyneladende kommet for at blive. I flere lande er det givet fri!

Bogen her er for alle, som har med hash at gøre. Enten ryger det eller er pårørende til en hashryger. Er du lærer eller pædagog, behandler eller på anden måde ”knyttet” til et hashproblem? Læs bogen og tag stilling til, om du er tilhænger af frigivelse? Du lærer fakta om hash og konsekvenserne.  GIV DEN TIL DIN TEENAGER – din søn/datter. Læs hvordan hash skader hjernen og personligheden. Som pårørende og som forældre er det en katastrofe at konstatere, hvordan ens teenager eller voksne søn/datter forsvinder i tågerne. Dette uanset om det er lovligt eller forbudt at købe/besidde hash. Du ser, hvordan personen ændrer personlighed. Aggressiv adfærd og den sunde fornuft forsvinder.  Læs den FOR DIN EGEN SKYLD - og hjælp derved misbrugeren/dig selv til en erkendelse af at have et problem. 

Pris: 199,-kr
0005-8007327419

Vi har udviklet den traditionelle hypnoseterapi til RTB/4Steps teknikken.

Bogen indeholder redskaber og henviser RTB hypnoselydfiler, som fjerner indre uro og stress. Forbedrer søvnen og øger energien. Hvorfor gøre stress til et vanskeligt problem at løse? Det er såre enkelt, hvis du vælger den rigtige løsningsmodel.

Smerte, forandring, familie, pres, jobbet, fortiden, parforhold; ja meget kan give stress. Her får du løst samtlige "knudepunkter". Bogen er for dig, som ønsker en hurtigt og VARIG effekt. Dig som måske ikke kan afsætte timer til terapi eller som ikke ønsker en sygemelding. Stress er ingen sygdom. Stress er ingens skyld. Stress kan fjernes. Situationer som tidligere stressede dig bliver gennemgået og "reframet", så de fremover INGEN betydning har i dit system eller påvirker dine reaktioner. Metoden er konkret og enkel. Du oplever forandring fra  1. dag.

Pris: 199,-kr
0004-8007327419

Denne bog er for dig:

  • som ønsker at blive fri af fortvivlelsen, magtesløsheden, og angsten for tilbagefald.
  • som ønsker at "blive glad igen og få din energi tilbage".
  • som ønsker at kunne slippe bekymringerne og angst for fremtiden.
  • som ønsker at hjælpe en misbruger til behandling/rette hjælp.
  • som ønsker at lære at opdage tilbagefaldssymptomer.
  • og derved kunne gribe ind, når misbrugeren ikke selv formår at søge hjælp.

En misbruger er en person, som misbruger andre menneskers tålmodighed, omsorg/kærlighed og tid.

En misbruger misbruger: alkohol - hash - kokain - partydrugs - snus - heroin -lægeordineret medicin - følelser - penge - spil – mennesker - o.a.

Pris: 199,-kr
Albert daisy dk forside

Albert og Daisy viser børn i "alle aldre",  at vi er forskellige og at det er, som det skal være. "AT VÆRE EN GOD VEN" er den første i serien om Albert og Daisy.

Bøgerne er fyldt med fine spændende billeder, som beskriver de 2 hunde i forskellige situationer.  Bogen og efterfølgende bøger afsluttes med en LYDFIL, som får barnet til at falde i en god søvn.

Pris: 65,-kr