GO-EMIND.COM HealthCare er Danmarks førende leverandør indenfor ONLINE TERAPI 

Evidensbaseret, testet og afprøvet siden 2012 - anvendt af forsikringsselskab.

Foretrækker du et komplet 12 trins forløb efter Minnesota modellens principper? 
Du kan modtage personligt behandlingsforløb - online og effektivt.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
1Main billed (2880 × 900px) (1)

Hvorfor ikke give dig selv det bedste?

Du kan få adgang til mine 35+ års erfaring med MISBRUGSbehandling fra Danmark og USA.

SBS dk flagUSA flagAFE3FA82-0632-4666-BD94-4EF7324E85AA_1_105_c

Design uden navn (21)

EN KURV FULD AF GULDÆG 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. et møde eller foredrag

 

Jeg har i mere end 35 år gået "trinene til  en tilværelse med SINDSRO" - uanset omstændighederne.

Du er velkommen til at gå i mine fodspor.

Jeg er SÅ HELDIG, at jeg var en af pionererne, der opstartede Minnesota og 12 trinsprogrammet i Danmark i 80-erne - TAK.


 ALLE GULDÆGGENE - samlet online på et sted!

Foredrag  

Foredrag, mere end 35 med opgaver. De kan aflyttes og ses på Samrtphone eller computer. Der er foredrag relateret til 12 trinsprogrammet til hele behandlingsforløbet. Foredragene kan ses/aflyttes online på computer eller smartphone.

Adgang 24/7

Du har adgang til foredrag og lydfiler med terapi 24/7.  Emner som personlig udvikling - tilgivelse - søvn - depression - angst - spiseforstyrrelser - livsstil - vaner og andre andre emner.

Trinarbejde

Trin arbejde med opgaver er  tilgængeligt online. Der er 12 foredrag, som du kan lytte til i forbindelse med dit trinarbejde.  

Gruppemøde 

 Der er online gruppemøder hver uge. Det anbefales, at man deltager - gerne anonymt. Her fjernes f.eks opstået trang i specifikke situationer eller følelsesmæssige udfordringer.

Familierådgivning

12 TRINS MODELLENS familieprogram og principperne i Al-Anon er i tidernes morgen startet af Susanne Bech Simonsen. Denne udsøgte rådgivning er her tilgængelig. Foredrag og online sessioner og rådgivning for familie. 

Aftercare 

Aftercare er "indbygget" i forløbet på 12 mdr. Efter det intensive forløb praktiseres det nye i hverdagen med job og familie. Så man undgå den bratte tilbagevenden til hverdagen. Det er online fremmøde 1 gang om ugen og vi anbefaler, at man anvender akut funktionen efter behov.

Tilbagefaldsbehandling

Kvalitetssikring af et behandlingsophold indebærer også, at der er en solid og effektiv tilbagefalds behandling. Samt et system der "opfanger" tilbagefald, når de opstår. Familien klædes på til ikke "at ignorere eller håbe på, at det går over" - de skal gribe ind. Men det kræver, at de har redskaberne. 

Andre misbrug

Der er special behandlingsprogrammer for andre misbrug end alkohol. Hash - kokain - amfetamin - "partystoffer"- medicin.  Programmerne relateres til 12 trin og omfatter videoer, foredrag, terapi, som med alkohol programmet.

Medicin

Vi tilbyder længerevarende afgiftning kombineret med terapi forløbet.
Afgiftning foregår altid i samarbejde med læge.

Tilbage på jobbet

Som en bonus service tilbydes arbejdsgiver og kolleger adgang til online support og foredrag. Der er et komplet interventionsprogram og vi udfører intervention i forhold til, at en medarbejder skal i behandling.

Foredrag og terapi

ALLE FORLØB er inklusiv behandling for STRESS - DEPRESSION - ANGST - SMERTER OG SØVN. Desuden terapi for sorg, mobning, vrede, gravid/alkohol, drunk driving o.a

Fællesskab

Vi inviterer  inspirerende speakers ind på platformen. Fællesskab og sikkerhedsnet. Som en bonus service tilbydes deltagelse i Facebook gruppe, hvor klienterne kan supporte hinanden og modtage inspiration. 

NY VIDEN og bedre udsigt

Vi følger med internationalt! - vi udvider horisonten med nye teknikker og inspiration.

Firmaer, forsikringsselskaber og kommuner kan betale for alkoholbehandling.
Kontakt os, så undersøger vi mulighederne.

Vi kontakter dig snarest. Du er velkommen til at ringe til : +45 29441956
 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Anonymiteten i behandlingen fik mig til at indvillige i at starte. Har intet drukket siden start og følger aftercare online forløbet. Samtidig er min almene LIVSSTIL forbedret - minus rygning og minus 11 kilo.”

  CEO og ingeniør

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Jeg har sovet dårligt i mange år men 2 mdr. inde i forløbet var min søvn reguleret og normal. Min stress, som var forbundet med alkohol, forsvandt efter de første online sessioner. Især tilfreds med, at jeg undgik fravær fra jobbet”

  Salgsdirektør

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Flere patienter fra min klinik havde klaget over, at jeg virkede beruset og af og til lugtede af alkohol. Mine kolleger aftalte med Susanne Bech Simonsen at foretage en intervention og jeg startede online behandlingen. Efter en uges sygefravær var jeg tilbage på klinikken. Jeg fortsætter forløbet i 12 mdr. og passer jobbet imens”

  Tandlæge

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Jeg fik god hjælp til at bearbejde skammen og er glad for at være i hverdagen med job og familie samtidig med, at jeg modtager behandlingen online i 12 mdr.”

  H.R ansvarlig

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Grundet mit misbrug havde jeg for meget fravær på studiet, isolerede mig og udviklede angst. Jeg fik fat i studiet igen og bruger flittigt 24/7 ordningen, hvor jeg AKUT kan kontakte terapeuten. Min angst er forsvundet og det er lettere at lade være med at drikke”

  Studerende

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “For mig var kombinationen af anonymitet og intensiviteten ved online gruppeterapien IDEEL. Jeg undgik at miste en stor rolle i en planlagt TV produktion, da jeg kunne deltage i behandlingen online over 12 mdr. ”

  Skuespiller

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “Efter en operation var jeg afhængig af smertestillende medicin. Jeg blev fri af AL medicin og lærte samtidig SMERTEHÅNDTERING. Jeg fik mit liv tilbage. Drikker heller ikke længere alkohol”

  Lærer, USA

 • BetterLifeUs - GO-Emind.com

  “For mig var det vigtigt, at min familie fik hjælp til at takle mit misbrug. Familiebehandlingen følger hele forløbet på 12 mdr. Det er FANTASTISK og så online med 24/7 akut rådgivning. Har forøvrigt tabt 7 kilo og sover fantastisk. (Har brugt sovemedicin i flere år, men er NU stoppet)”

  Pædagog og terapeut