Personlig online behandling og forløb

Tak fordi du har valgt GO-EMIND.COM . Vi glæder os til at vise dig, hvordan teknikkerne virker i virkeligheden.
Sessionerne indeholder samtale, hypnose, progressionmetoden og RTB teknikken, som er helt unikke teknik. Den er hurtig og effektiv, så du er fri for langvarige behandlingsforløb.

Alle forløb eller sessioner er online og du har adgang til lydfilerne i aftalt antal mdr.

Ved 6 mdr. forløb har du adgang til mere end 100 videoforedrag med emner relateret til selvudvikling og fysisk og mental trivsel .

Vi er eksperter i piskesmæld - smerter - depression - fri af fortidens traumer - ud af dårlige parforhold - misbrug - søvn 

OG MEGET MERE  - kun DU sætter grænsen.

Dit sind og hjerne ønsker at gøre dig lykkelig.

VEDR: BEHANDLINGSFORLØB  FORETRÆKKER  VI AT TALE MED DIG, FØR VI GENNEMFØRER ET FORLØB MED FLERE AFTALTE SESSIONER.

VI VIL SIKRE OS, AT VI KAN HJÆLPE DIG BEDST MULIGT. DERFOR RINGER VI TIL DIG, NÅR DU HAR BETALT FOR  FORLØBET. SÅ FINDER VI SAMMEN DEN BEDSTE LØSNING.

DU SIGNER OP TIL ONLINE BEHANDLING OG  ENKELTE SESSIONER KOSTER 1200,-KR: DU kan booke en tid og betale her: Ja tak jeg betaler og ringer for tidsbestilling: +45 70603081

Du er meget velkommen til at bestille sessioner SELVOM du ikke umiddelbart har et problem! MERE optimisme og VELVÆRE er ALTID godt.

Vi har teknikker, som kan styrke og forstærke og bane vejen til succes i alle sammenhænge.

SKU' DU SPØRGE OM NOGET??? Du er meget velkommen til at ringe eller sms. Gerne mens du er ved at booke. Hvorfor udsætte "at få det fantastisk" :-):  Mobil +45 70603081

.IMG_1107 (1)

Vælger du et behandlingsforløb på 4-8 uger får du tømt rygsækken. 1-2 sessioner om ugen og support løbende undervejs i forløbet ved akutte situationer.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Order summary
sessioner i forløb

Personlig online behandling og forløb

Susanne Bech Simonsens metoder er anvendt af forsikringsselskaber og firmaer siden 2006. 1000vis af klienter har oplevet effekten af professionel hypnoseteknik.

DANSK MOBIL NR: +45 70603081

FACETIME GRATIS: +1 323 318 4755

HYPNOSE LÆGE

Mindfullness og meditation er kendt som effektivt til velvære og ro i sindet.
Professionel RTB®/4steps og hypnoseterapi går et lag dybere og kan fjerne, lindre eller afhjælpe symptomer på fysiske sygdomme eller mentale, følelsesmæssige og psykiske tilstande.
BETINGELSEN for effekt og succes er hvad der SIGES under hypnosen. Derfor er det VIGTIGT at vælge en veluddannet, erfaren og professionel hypnoseterapeut.
Susanne Bech Simonsen, udvikleren af Go-emind.com har mere end 30 års erfaring med terapi, behandling og forandringsprocesser. Hun ved, hvad der skal siges under hypnosen, for at skabe den ønskede og nødvendige forandring.

Det er ikke hypnosen i sig selv, der virker, men den behandling, man giver under hypnose. Fordi du er under hypnose, bliver effekten større, formentlig fordi man er mere fokuseret og mere accepterende over for det, hypnotisøren foreslår,« siger Professor Bobby Zachariae.
Terapi under hypnose har vist god effekt mod forskellige former for angst - for eksempel angst efter kræftsygdom, angst før operation og PTSD. »Vi kan mere, end vi tror ved tankens kraft,« siger Bobby Zachariae.
Ifølge Bobby Zachariae kan man opnå nogle af de samme effekter uden hypnose, men hypnosen forstærker effekten.
Professionelt udført hypnoseterapi's effekt er evidens dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. 
Hypnose i sig selv har kun en afslappende virkning, men den dygtige og erfarne hypnoseterapeut ved, hvad der skal siges under hypnose. Det skaber forandringen. Det ændrer de dårlige vaner, de uhensigtsmæssige reaktioner og livsstilen, som dræber eller gør os syge.

Vi anbefaler, at behandlinger følges op med brug af lydfilerne. 

DKK 1,200
Total due DKK 1,200

Payment information

After clicking 'Pay with Dankort, VISA, Mastercard og MobilPay - EU godkendte regler, til handel online med (to-faktor godkendelse) MitID APP' you will be redirected to Dankort, VISA, Mastercard og MobilPay - EU godkendte regler, til handel online med (to-faktor godkendelse) MitID APP to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Sessioner som foregår online tages på DIT ansvar i forhold til, at teknikken virker fra dit udgangspunkt. Sid behageligt og med støtte i ryg og nakke, eller lig ned. Vær obs på, at du skal være synlig for behandleren. 

Effekten af behandlingen er afhængig af din indsats. Det anbefales, at du følger anvisninger fra rådgiver og deltager positivt og imødekommende. Der refunderes ikke indbetalt beløb i forbindelse med aftalte sessioner eller forløb. Et forløb kan stilles i bero efter skriftlig aftale.