UDDANNELSE i VÆGTKONTROL - ONLINESESSIONER OG i KLINIK - for behandlere/terapeuter

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary

UDDANNELSE i VÆGTKONTROL - ONLINESESSIONER OG i KLINIK - for behandlere/terapeuter

Kurset/uddannelsen henvender sig til behandlere, som har klienter med VÆGT PROBLEMER, FEDME, ER FOR TYKKE, VIL TABE SIG osv. Det er et online uddannelses program. Hvis du ønsker det, kan du afslutte med online eksamen og skriftlig eller mundtlig Certificering.

Er du i forvejen Certificeret Hypnoseterapeut Certificeres du til Master Vægtkontrol Hypnoseterapeut. Tager du kurset uden hypnosebaggrund, certificeres du som Vægtkontrol Hypnotisør.

Programmet indeholder videoforedrag, beskrivelse af klientforløb, manuskripter, PowerPoints, informationer, ebook, lydfiler og masser af inspiration til, at du kan opnå succes med dine klienter.

Klienter, der opnår succes, vil henvise og anbefale familie, venner, kolleger, bekendte og naboer at bestille tid hos dig. 

Programmet tager udgangspunkt i, at "vi skal elske det gode måltid", men slippe de dårlige vaner, overspisning, indtag af kemiske fodevarer, spise hvad vi har lyst men stoppe, når vi er mæt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for support i forbindelse med klientforløb.

At levne er ingen skam, hvis man er mæt!

DKK 2,950
Total due DKK 2,950

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.